Κλείσε το εισιτήριο σου σήμερα!

OPEN LOVE COMMUNITY FESTIVAL 2019, 3-9 Αυγούστου Oneirema retreat Πρασές Χανίων

τιπι

Όλοι οι συντονιστές/τριες συμμετέχουν χωρίς αμοιβή. Οι χρεώσεις είναι για την κάλυψη των εξόδων του χώρου και του φεστιβάλ. Τα παραπάνω χρήματα που τυχόν συγκεντρωθούν θα πάνε για την κάλυψη της διαμονής-διατροφής των συντονιστών/τριων και των εθελοντών. Υπάρχει μια ποικιλία εισιτηρίων για να δοθεί η δυνατότητα σε όσο περισσότερα άτομα γίνεται να συμμετέχουν

Εισιτήριο Αλληλεγγύης: 600 ευρώ: Με το εισιτήριο αυτό βοηθάς τη διοργάνωση του φεστιβάλ και όσα άτομα δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να συμμετέχουν (περιλαμβάνει διαμονή/6 διανυκτερεύσεις, πλήρη διατροφή/3 γεύματα τη μέρα, συμμετοχή σε όλα τα σεμινάρια και ένα αναμνηστικό δώρο αγάπης από το Open Love)

Πλήρες εισιτήριο1(αφορά άτομα από εξωτερικό): 500 ευρώ (περιλαμβάνει διαμονή7ημέρες/6 διανυκτερεύσεις, πλήρη διατροφή/3 γεύματα τη μέρα, συμμετοχή σε όλα τα σεμινάρια)

Πλήρες εισιτήριο2 (αφορά άτομα που μένουν Ελλάδα):450 ευρώ (περιλαμβάνει διαμονή 7ημέρες/6 διανυκτερεύσεις, πλήρη διατροφή/3 γεύματα τη μέρα, συμμετοχή σε όλα τα σεμινάρια) 400 ευρώ για όσους/ες κλείσουν το εισιτήριο τους μέχρι και 30/6

Μειωμένο εισιτήριο για εθελοντές: Βοήθησε λίγες ώρες τη μέρα με τις εργασίες του χώρου (καθαριότητα, στήσιμο φεστιβάλ, υποδοχή, μετάφραση,κα.) και κέρδισε τη συμμετοχή στην αγαπησιάρικη ομάδα μας και 40% έκπτωση στο εισιτήριο σου!! (περιορισμένες θέσεις)

Πλήρωσε όσο μπορείς: Αν θες πάρα πολύ να έρθεις αλλά καμία από τις παραπάνω επιλογές δε σε καλύπτει οικονομικά επικοινώνησε μαζί μας, εξήγησε τους λόγους και πρότεινε εσύ το ποσό που μπορείς να προσφέρεις!

Η διαμονή είναι σε ινδιάνικες σκηνές (τίπι) 4 ατόμων με στρώμα ενώ υπάρχει η δυνατότητα και για διαμονή σε δική σου σκηνή. Όλα τα γεύματα είναι χορτοφαγικά από οργανικές τροφές του κήπου του χώρου.

***Οι θέσεις είναι περιορισμένες: Για να κλείσετε τη θέση σας είναι απαραίτητη η επικοινωνία μέσω mail στο openlove2019@yandex.com***

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s